Dapatkan Minyak Petrol RON98 Dengan Hanya RM 2.50 Seliter. Macam Mana Tu?

Di Malaysia, pemandu kenderaan yang memerlukan minyak petrol RON97 dan ke atas sangat terkesan dengan harga minyak petrol yang naik secara mendadak. Iya, memang minyak petrol RON95 masih mendapat subsidi dengan harga terkini, iaitu RM 2.05/liter, namun jika anda memandu kenderaan yang menggunakan minyak petrol RON97, harga terkini meningkat naik sehingga RM 4.70/liter.

Tapi, jangan risau sebab sebenarnya setiap masalah itu ada jalan penyelesaiannya. Kini, ada cara untuk tangki diisi dengan minyak petrol RON98 dengan hanya RM 2.50/liter dan semuanya adalah dengan bantuan daripada X-1R!

Untuk pengetahuan anda, X-1R Corporation telah menjadi peneraju dalam pembangunan rangkaian pelinciran dan teknologi penambahbaikan bahan api selama bertahun-tahun. Jadi, dengan pengalaman dan kepakaran daripada X-1R, sememangnya X-1R Octane Booster adalah yang terbaik!


DAPATKAN PROMOSI OCTANE BOOSTER SEKARANG. KLIK SINI:

Di Malaysia, syarikat ini memasarkan Octane Booster dalam pakej 60ml. Menariknya, jika anda menambahkan Octane Booster kepada minyak petrol, oktana petrol anda akan dinaikkan sehingga 3 NOMBOR! Jadi, jika anda menggunakan Octane Booster daripada X-1R, maka minyak petrol RON95 akan menjadi RON98 manakala RON97 menjadi RON100! Terbaiklah! Jika anda tak percaya, boleh lihat keputusan ujian di bawah yang dijalankan di Intertek Laboratories:

Menarik sangat ni. Berapa harganya? Harga asal Octane Booster ialah RM 18 (lihat promo di bawah untuk tawaran hebat). Adakah anda rasa harga tersebut mahal? Sudah tentu tidak sebab mengikut pengiraan: jika anda menambah Octane Booster ke dalam tangki 40-liter, kos seliter cuma sekitar 45 sen sahaja. Jadi, sebab itu kami katakan anda mampu menggunakan minyak petrol RON98 pada harga cuma RM 2.50 (harga terkini minyak petrol RON95 RM 2.05/liter + 45 sen/liter Octane Booster = RM 2.50). TERBAIK!

Bagi anda yang sedang mencari X-1R Octane Booster, agak sukar untuk mendapatkannya sekarang kerana hanya beberapa kedai yang menyediakannya. Tapi jangan risau sebab anda boleh dapatkan X-1R Octane Booster secara talian dengan melayari laman sesawang rasmi X-1R di https://www.x1rasia.com/

DAPATKAN PEK OCTANE BOOSTER 24-BOTOL:

P/S: Cepat sebelum terlambat dan pastikan anda beli yang asli tau.

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published.