X-1R: Diluluskan oleh Hyundai, Chevrolet, Nissan dan Juga Syarikat-syarikat Yang Lain

Tak kisahlah apa sahaja minyak yang anda gunakan untuk kereta, anda berharap ianya adalah yang terbaik dari segi kualiti dan kegunaan. Sebenarnya, lebih jauh minyak itu berada dari kilang penapis minyak, semakin teruk kualitinya. Dan terdapat pelbagai cara dimana bahan pencemar boleh memasuki ruang enjin.

Sejak dulu lagi, produk-produk sponsor kami, X-1R, diperakui oleh NASA dan melalui ujikaji yang paling ketat dimana sahaja di dunia. Sebab itu, kami tidak terkejut apabila tahun demi tahun, pelincir X-1R adalah yang paling berkesan di pasaran. Lagipun, kualiti adalah kriteria nombor satu di syarikat tersebut.

Terus terang dikatakan, ianya adalah antara salah satu sebab peniaga dan pengedar di seluruh dunia menerima dan memakai produk-produk X-1R dan menjadikannya sebahagian daripada program penyelenggaraan pencegahan mereka. Syarikat-syarikat seperti Hyundai di Filipina, Vietnam dan Qatar bersama-sama dengan Chevrolet dan Nissan di Filipina mengguna produk-produk tersebut dan ini seterusnya membantu mereka dalam operasi harian mereka.

Produk-produk X-1R telah berjaya dengan program ini sehingga pengedar utama Honda dan Toyota yang masing-masing menyukai sistem CVT dan sistem Flush X-1R. Kebaikan produk-produk X-1R telah disahkan selepas ujian demi ujian di Hyundai dan Nissan di negara Filipina. Ujian-ujian ini telah membuktikan faedah-faedah produk sponsor kami sehingga mereka mengeluarkan nombor bahagian (parts number) untuk produk tersebut.

Pada dasarnya, mereka akan memberitahu anda, sebagai pemilik kenderaan keistimewaan mengguna produk X-1R : Peningkatan Kuasa; Penjimatan dalam minyak; Pemanduan yang lebih senyap; Pengurangan pelepesan emisi. Jadi, bukan kah sudah tiba masanya untuk mengetahui mengapa X-1R mengalahkan pesaing setiap kali? Lagipun, mereka masih lagi membekal ke NASA.

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *