FIFA World Cup Qatar 2022: Jersi Edisi Terhad Ditandatangani Ronaldo, Messi Dan Neymar Untuk Dimenangi.

Tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk kita menyambut acara sukan terbesar dan paling berprestij di dunia: FIFA World Cup Qatar 2022. Jadi, untuk peminat tegar bola sepak, acara sukan ini akan menjadi salah satu acara yang paling dinanti di samping memasang impian untuk melihat negara pilihan mereka menjadi juara Piala Dunia tahun ini.

Oleh sebab itu, penaja utama kami, X1-R, telah mengadakan satu peraduan yang sangat mengujakan di mana 3 pemenang bertuah bakal membawa pulang jersi pemain bola sepak edisi terhad. Yang paling penting, kesemua jersi itu telah pun ditandatangani oleh pemain bola sepak tersohor.

Sumber imej: pinterest.com

Jadi, di antara Neymar (Brazil), Messi (Argentina) dan Ronaldo (Portugal), siapa yang paling anda minati? Mungkin ini adalah peluang anda untuk memiliki jersi edisi terhad mereka yang bernilai lebih RM 3,000 setiap satu.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai pertandingan ini, jangan lepaskan peluang. Peraduan ini akan berlangsung selama tiga minggu di mana seorang pemenang bertuah akan dipilih bagi setiap minggu (3 minggu = 3 pemenang bertuah). Bagaimana cara untuk masuk peraduan ni? Caranya amat mudah:

1. Lawati laman Facebook rasmi X-1R di https://www.facebook.com/X1R.Global/
2. Tekan ‘like’.
3. Jawab soalan mudah dan tag pasangan anda.

Sumber imej: youtube.com

Semudah itu sahaja! Memang rugi kalau anda lepaskan peluang keemasan ini. Mana tahu anda mungkin pemenang bertuah tersebut. Hadiahnya bukan biasa-biasa, tapi jersi edisi terhad yang ditandatangani pemain bola sepak tersohor seperti Neymar, Messi dan Ronaldo tau! Jom masuk peraduan ini sekarang!

P/S: Sekiranya anda sedang mencari cara untuk menjimatkan kos bahan api dan memastikan kenderaan anda bergerak dengan lebih lancar, jangan lupa untuk layari laman sesawang rasmi X-1R di www.x1rasia.com. Ada diskaun hebat!

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published.