3 Kereta Paling Popular Di Internet. Kalah Instafamous Ni

Bagi peminat kereta di luar sana, pernah tak anda fikir antara banyak-banyak kereta, yang mana satu paling popular atau sering disebut? Samada kereta itu menjadi idaman atau yang paling kerap dibincangkan di internet, rupa-rupanya kereta ini yang paling popular. Malah kereta-kereta ini juga sering meraih sebutan tertinggi di laman media sosial termasuk Instagram, Twitter dan juga Reddit:

1. Nissan GT-R

Sumber imej: motor1.com

 

Ternyata, tempat pertama bagi kategori kereta paling popular di internet atau laman sosial ialah Nissan GT-R. Kereta sport yang mula dikeluarkan oleh syarikat Nissan sekitar tahun 2007 ni memang sangat diminati ramai. Sehinggakan sebanyak 11,771 kali di sebut di Twitter dalam seminggu, mempunyai 15,900 artikel berkaitan dengannya di Reddit dan mendapat sehingga 9 juta hashtags di Instagram! Tahap artis A-List Hollywood dah ni. Tapi lihat sahaja pada kereta ni, siapa yang tak jatuh hati.

Sumber imej: nissan.co.uk

2. Ford Mustang

Sumber imej: reddit.com

Kereta yang menduduki tempat kedua dalam senarai kali ini ialah Ford Mustang di mana ia mendapat sebanyak 8,293 sebutan di Twitter dalam tempoh seminggu, 5,780 artikel di Reddit serta mendapat hashtag sehingga 14 juta di Instagram! Untuk pengetahuan anda, kereta ini sebenarnya mula dibina sekitar tahun 1964 dan kini telah memasuki generasi ke-6. Kereta ni kalau sesekali ternampak di atas jalanraya Malaysia, boleh membuatkan orang lain tertoleh berkali-kali. Mula-mula tengok kereta, lepas tu tengok siapa pemandu. Tapi jangan terpedaya, silap haribulan kereta sewa. KAH!

3. Honda Civic

Sumber imej: otomotif.kompas.com

Kereta berlogo H ni kalau di Malaysia memang popular. Katanya bakal mak mertua suka. Betul ke? Sebenarnya terbukti, bukan orang Malaysia je yang suka kereta ni. Malah statistik daripada zutobi.com juga menunjukkan bahawa kereta ini mendapat 8,627 sebutan di Twitter dalam seminggu, selain mempunyai 12,700 artikel tentangnya di Reddit dan 7.7 juta hashtags di Instagram! Mula dibina pada tahun 972 oleh syarikat Honda, kini Honda Civic sudah pun masuk generasi ke-11 (2021). Malah pada tahun 2020, kereta ini pernah menjadi kereta keenam terbaik di dunia dengan jumlah jualan adalah lebih daripada 18 juta unit sejak diperkenalkan dari tahun 1972. Wow! Siapa pakai kereta Honda Civic? Sah kembang lubang hidung baca artikel ni. Apa lagi, share la kat member.

No comments yet! You be the first to comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gstseva sobazo.com afeias xshmester onlyindianporn.me indian porn xvideos saree wala sex anybunny.mobi fucking of sunny leone hot sexy girl com xxxlib.mobi hd sex videos in telugu devar bhabhi sexi video redwap2.com xhamstere sxsvbo indianpornvideos.mobi xvedeo indian chudai blue film bukaporn.net desi gay chaturbate gang bang sex video kompoz2.com fucking the maid mp3lemon fuckindiantube.mobi blackcok xx porn video liebelib.net xxxsexphotos american pie sex rajwap.me fsibolg younger sister hentai hentai.name fucked best friend diana penty hot hindiporn.pro indiam porn indian aunty fuking videos redwap.me bangladeshi nude image sixey move justindianporn2.com nithya menon images